Polisin sevindiği cinayet

Zonguldak'ta, 'Arkadaşımı öldürüp denize attım' diyerek polise teslim olan Z.G.'nin, 1 yıl önce inşaatlarda çalışmak için Mardin'den geldiği, para biriktiremeyince babasına 'mağdur' rolü oynamak amacıyla asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Hakkında su

Polisin sevindiği cinayet

Zonguldak'ta, 'Arkadaşımı öldürüp denize attım' diyerek polise teslim olan Z.G.'nin, 1 yıl önce inşaatlarda çalışmak için Mardin'den geldiği, para biriktiremeyince babasına 'mağdur' rolü oynamak amacıyla asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Hakkında suç uydurmaktan işlem yapılan Z.G., serbest bırakıldı.

Kozlu Beldesi'nde dün öğle saatlerinde 155 Polis İmdat hattını arayan Z.G., para anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı arkadaşı E.İ.'yi öldürüp denize attığını söyledi. Z.G. gözaltına alınırken, cesedi attığını söylediği yerde polis arama yaptı. Deniz Polisi ekibinin Balıkçı Barınağı mevkiinde denizde yaptığı aramada ceset bulunamadı.
 
Cinayet iddiasıyla ilgili Z.G.'nin ihbarı dışında bir bulguya rastlamayan polis, Z.G.'nin öldürdüğünü söylediği E.İ.'ye de telefonla ulaştı. Gözaltına alınan Z.G. ifadesinde, çalışmak için ;Mardin'den geldiğini söyleyerek, "1 yıldır inşaatlarda çalışıyorum. Ancak para birikteremedim. Babam da benden para istedi, bunalıma girmiştim. Babama 'mağdur' olduğumu hissettirmek için böyle bir yalan uydurdum. Pişmanım" dedi.
 
Hakkında, 'suç uydurmak'tan işlem yapılan Z.G.'ye, üzerinde bulunan bıçak ve kurusıkı tabanca için de Kabahatlar Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince 600 lira idari para cezası verildi. Z.G., serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler