Polisin aracını satmaya kalktı

Bursa’nın Gemlik İlçesi Eşref Dinçer Mahallesi’nde yaşanan olayda, otomobil almak için internet sitesinde araştırma yapan Umut E. ismindeki vatandaş, 2001 model otomobilin sözde sahibi olan kimliği belirsiz şahısla telefonda anlaştı. Kaparo olarak dolandı

Polisin aracını satmaya kalktı

Bursa’nın Gemlik İlçesi Eşref Dinçer Mahallesi’nde yaşanan olayda, otomobil almak için internet sitesinde araştırma yapan Umut E. ismindeki vatandaş, 2001 model otomobilin sözde sahibi olan kimliği belirsiz şahısla telefonda anlaştı. 

Kaparo olarak dolandırıcıya 100 TL gönderen Umut E., otomobili almak için sahibiyle buluşacağı yeri konuşmak için dolandırıcıyı aradı. Ancak dolandırıcı paranın hesabına yatmadığını iddia ederek Umut E.’ye telefonda hakaret etti. Bunun üzerine karakola giden Umut E., internette satışa çıkarılan otomobilin, Ankara EmniyetMüdürlüğü’nde görevli bir polismemuruna ait olduğunu öğrendi.
 
Verdiği numaradan dolandırıcıya bir daha ulaşamayan Umut E., şikâyetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam