Polis'in 4 Nisan alarmı!

  Kentin tüm giriş ve çıkış noktalarında uygulama başlatan polis ekipleri, bir araçta yapılan aramada Peşmerge elbiselerine rastladı. Uygulama sırasında çok sayıda trafikten men edilen araç çekilirken, aranan kişiler de gözaltına alındı. Gece saat 03.00 s

Polis'in 4 Nisan alarmı!

 

 

Kentin tüm giriş ve çıkış noktalarında uygulama başlatan polis ekipleri, bir araçta yapılan aramada Peşmerge elbiselerine rastladı. Uygulama sırasında çok sayıda trafikten men edilen araç çekilirken, aranan kişiler de gözaltına alındı. Gece saat 03.00 sıralarında Şanlıurfa-Gaziantep karayolu TOKİ Konutları üzerindeki uygulamada, 63 NS 051 plakalı araç durduruldu. Van'dan Halfeti'ye gittikleri öğrenilen 9 kişinin GBT kaydına bakıldı. Araçta yapılan aramada valiz ve poşetler içerisinde çok sayıda Peşmerge

elbisesine rastlandı. İncelemeye alınan şahısların daha önce siyasi içerikli toplantı ve yürüyüşlere katıldığı iddia edildi. Trafikten men edildiği belirlenen araç çekici ile otoparka çekilirken, araçtaki şahıslar olay yerinden ayrıldı. 

Öte yandan terörist başının doğum gününde eylemlerin yapılacağı bilgisi üzerine Halfeti ilçesine giriş ve çıkışın kapatıldığı öğrenilirken, büyük şehirlerden takviye polis ekipleri Şanlıurfa'ya geldi. 4 Nisan günü yaklaşık 4 bin polisin görev alacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam