Polisi şaşırtan bir olay

  Erzurum’da polisleri bile şaşırtan olay şöyle gelişti:Yakutiye ilçesinde görev yapan Asayiş Şubesine bağlı resmi polisler önlerine çıkan F. K., tarafından durduruldu. Polis memuru Y. K., ve F. U’dan suç kaydı olup olmadığını öğrenmek isteyen F. K., GBT

Polisi şaşırtan bir olay

 

 

Erzurum’da polisleri bile şaşırtan olay şöyle gelişti:

Yakutiye ilçesinde görev yapan Asayiş Şubesine bağlı resmi polisler önlerine çıkan F. K., tarafından durduruldu. Polis memuru Y. K., ve F. U’dan suç kaydı olup olmadığını öğrenmek isteyen F. K., GBT kaydının sorgulanması talebinde bulundu. Bunun üzerini kimlik bilgilerine göre F. K.’nın suç kaydı sorgulandı. Sorgulamada F. K’nın arandığı ortaya çıkınca polisler tarafından gözaltına alınmak istendi. Bunun üzerine F. K., kimliğin amcasının oğlu E. K’ye ait olduğunu ve onun da az ilerde beklediğini belirtti. Polisleri gören E. K., kaçarken onun yakalanmasına F. K., ve A. G., engel olmaya çalıştı. Polislere mukavemette bulunan F. K., ve A. G., gözaltına alınırken kaçan E. K’de kısa bir süre sonra olay yerine çağrılan diğer polis ekipleri tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam