Polise bomba atmak istedi ...

Mersin'de, devriye görevi yapan çevik kuvvet polisine ait zırhlı araca bomba atmak istediği öne sürülen 18 yaşındaki R.T.'nin elinde bomba patladı. Sol elinin 5 parmağı da kopan şüpheli, hastanede tedavi altına alındı.Merkez Toroslar İlçesi Mevlana Mahall

Polise bomba atmak istedi ...

Mersin'de, devriye görevi yapan çevik kuvvet polisine ait zırhlı araca bomba atmak istediği öne sürülen 18 yaşındaki R.T.'nin elinde bomba patladı. Sol elinin 5 parmağı da kopan şüpheli, hastanede tedavi altına alındı.

Merkez Toroslar İlçesi Mevlana Mahallesi'nde devriye görevi yapan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait bir zırhlı araca, bombalı saldırı düzenlemek istediği iddia edilen R.T., polise atmak istediği bombanın elinde patlaması sonucu yaralandı. Önce patlamanın yaşandığı .yerin yakınındaki bir eve gizlenen şüpheli R.T, daha sonra yakınları tarafından Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol elinin 5 parmağı da kopan şüpheli, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından aynı hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, patlama sırasında şüphelinin yanında olduğu belirlenen amcasının oğlu 23 yaşındaki T.T.'yi de gözaltına aldı.

Bu arada olay yerinde inceleme yapan uzman ekipler, kopan parmakları tespit ettikten sonra muhafaza altına aldı. Patlamaya, el yapımı bir bombanın neden olduğu belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam