Polis sırrını çözdüğünde inanamadı!

Diyarbakır'dan getirdikleri uyuşturucuları, İstanbul'un belirli noktalarında küçük kuyulara gömerek, torbacılara dağıtan 11 kişilik çete çökertildi.Liderliğini E.K.'nın yaptığı çete üyelerinin torbacıları arayarak, "Elimizde ihraç fazlası gömlek var. A ka

Polis sırrını çözdüğünde inanamadı!

Diyarbakır'dan getirdikleri uyuşturucuları, İstanbul'un belirli noktalarında küçük kuyulara gömerek, torbacılara dağıtan 11 kişilik çete çökertildi.

Liderliğini E.K.'nın yaptığı çete üyelerinin torbacıları arayarak, "Elimizde ihraç fazlası gömlek var. A kalite ihtiyacın varsa hemen gel" diyerek şifreli görüşmeler yaptıkları belirlendi.

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, liderliğini E.K.'nın yaptığı bir uyuşturucu çetesinin Diyarbakır'dan getirdikleri uyuşturucuları İstanbul'da torbacılara sattığını tespit etti.
 
Çeteyi takibe alan jandarma, uyuşturuc utacirlerinin her iki yakada 2 ayrı yerde çukur kazdıkları ve uyuşturucuları buraya gömdüklerini belirledi. Uyuştucu tacirlerinin torbacılara ise telefon görüşmelerinde "Elimizde ihraç fazlası A kalite gömlek var almak ister misiniz" şifresiyle satış yaptıkları ortaya çıktı.
 
POLONYALI TORBACILAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI
 
Silivri Selimpaşa'daki dinlenme tesislerine yakın bir noktada gömülü uyuşturucunun Polonya uyruklu iki torbacıya satmayı planladıkları da belirlenen çeteye yönelik Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy ve Sarıyer'de operasyon düzenlendi. 11 kişi gözaltına alındı. Selimpaşa'da bulunan çukurdan uyuşturucu almaya çalışan Polonya uyruklu A.K. ve K.S. de suçüstü yakalandı.
 
Jandarma iki ayrı çukurda 1 kilo 300 gram kokain, 4 adet kokain içme aparatı, 350 cc amonyak buldu. Uyuşturucuların taşınmasında kullanılan 2 araca da el konuldu. Adliyeye sevk edilen 11 uyuşturucu taciri tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam