Polis merkezinde korkunç kaza

 Ağır yaralanan memur için meslektaşları seferber olurken, polis memuru olan eşi de acı haber üzerine gözyaşları içinde hastaneye koştu. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Polis Karakolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, sabah işe gelen ve karakolda yazı

Polis merkezinde korkunç kaza

 

Ağır yaralanan memur için meslektaşları seferber olurken, polis memuru olan eşi de acı haber üzerine gözyaşları içinde hastaneye koştu.

 

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Polis Karakolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, sabah işe gelen ve karakolda yazıcı olduğu öğrenilen polis memuru Gürler Altay. (39) arkadaşlarıyla sohbet etti. Arkadaşlarının odada olmadığı esnada Altay, silahını temizlemeye başladı. Ancak bu esnada ateş alan silahtan çıkan mermu genç polisin kalbine isabet etti. İçerden silah sesi geldiğini duyan arkadaşları hemen odaya akın etti. Yerde kanlar içinde yatan arkadaşlarını gören polis memurları ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polisi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

 

Olaydan sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'nda görevli olan Gürler Altay'ın eşi Huriye Altay da arkadaşları tarafından hastaneye getirildi. Eşinin sağlık durumu arkadaşlarından öğrenen Huriye Altay, teselli edilmeye çalışıldı. Ameliyata alınan polis memuru için arkadaşları da kan vermek için seferber oldu. İlk başta intihara teşebbüs olarak açıklanan olay, karakoldaki güvenlik kamerasının incelenmesinin ardından netlik kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler