Polis memurunun sır intiharı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, polis memuru 48 yaşındaki Nazif Şahin, evin bulunduğu sitenin arkasındaki bir kulübede ölü bulundu.Şahin'in başına dayadığı tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.Ören Polis Merkezi'nde görevli, evli ve iki çocuk babası

Polis memurunun sır intiharı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, polis memuru 48 yaşındaki Nazif Şahin, evin bulunduğu sitenin arkasındaki bir kulübede ölü bulundu.
Şahin'in başına dayadığı tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

Ören Polis Merkezi'nde görevli, evli ve iki çocuk babası polis memuru Nazif Şahin, dün saat 12.30 sıralarında, Eğitimciler Sitesi'ndeki evinden gezmek için dışarı çıktı. Ancak, akşam eve dönmemesi üzerine merak eden yakınları gidebileceği yerlere bakmasına rağmen kendisini bulamayınca durumu polis arkadaşlarına bildirdi. Acı haber saat 24.00 sıralarında geldi. Eğitimciler Sitesi'nin arka tarafındaki bir kulübede başından vurulmuş olarak bulunan erkek cesedinin, 25 yıllık polis memuru Şahin'e ait olduğu belirlendi.

Kendi tabancasıyla intihar ettiği belirlenen Şahin'in cesedi, meslektaşları ve savcını olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şahin'in cenazesinin otopsinin ardından memleketi Kayseri'ye götürülüp, toprağa verileceği öğrenildi. Kendi halinde sakin ve çevresinde sevilen bir insan olan Nazif Şahin'in ölümü polis arkadaşları ve yakınlarını yasa boğdu. Soruşturma sürerken Şahin'in intihar nedeninin araştırıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler