Polis memuru kurşun yağdırdı...

Artvin'de polis memuru Yasin B., arkadaşlarına yalnızlıktan korktuğunu anlattı. Bunun üzerine 3 meslektaşı ona şaka yapmayı kararlaştırdı. Kar maskesi takıp kapısına dayandı. Ama Yasin B., silahına sarıldı, kurşun yağdırdı: 1 ölü 2 yaralı!Şakayla başladı,

Polis memuru kurşun yağdırdı...

Artvin'de polis memuru Yasin B., arkadaşlarına yalnızlıktan korktuğunu anlattı. Bunun üzerine 3 meslektaşı ona şaka yapmayı kararlaştırdı. Kar maskesi takıp kapısına dayandı. Ama Yasin B., silahına sarıldı, kurşun yağdırdı: 1 ölü 2 yaralı!

Şakayla başladı, felaketle bitti. Artvin'in Yusufeli ilçesinde filmleri aratmayan bir olay meydana geldi. Polis memuru Yasin B.'nin tayini, Yusufeli Emniyet Müdürlüğü'ne çıktı. Tek başına bir ev kiraladı. Ama yalnızlık onun en büyük kabusuydu. 
 
PANİĞE KAPILDI 
 
Yalnızlıktan korkan Yasin B., sıkıntısını arkadaşları ile paylaştı. Bunun üzerine meslektaşları ona şaka yapmaya karar verdi. Polis memurlarından Mehmet Pekdura ile iki arkadaşı, yüzlerine kar maskesi takarak Yasin B.'nin evine gitti. Zile bastı. Yasin B., korkuyla kapıya yaklaştı, dürbünden baktı. Kapının önünde bekleyen yüzü maskeli kişilerle karşılaştı. Panikle kapıyı açıp, etrafa kurşun yağdırdı. Meslektaşı Mehmet Pekdura'yı yaraladı. 
 
VALİ: ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ 
 
Başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Pekdura hastaneye kaldırıldı. Ancak hayatını kaybetti. Yaralı diğer 2 kişinin durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Yasin B. ise tutuklanırken valilik soruşturma başlattı. Artvin Valisi Necmettin Kalkan "Çok talihsiz bir olay. Üzüntülüyüz. Yapılmaması gereken bir şaka, bir polisin canına mal oldu" 
 
KEŞKE KAPIYI AÇMASAYDIM
 
Şaka yüzünden katil olan polis memuru Yasin B., savcılıkta gözyaşlarını tutamadı. Genç polis, olay anını şöyle anlattı: "Kapıyı açtığımda hepsi bağırmaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım. Çok korktum. Tabancamla en öndeki kişiye ateş ettim. Meğer o Mehmet'miş. Çok üzgünüm. Keşke o kapıyı hiç açmasaydım." 
 
PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRECEK
 
Yasin B., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. Demirparmaklıklar arkasına girerken sürekli "Keşke onlara evde yalnız yaşamaktan korktuğumu anlatmasaydım" diye ağlıyordu. Yasin B.'nin bir süre psikolojik tedavi göreceği öğrenildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler