Polis Memuru Cebeci, Ağlattı

 Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nde görevli ve 2 çocuk babası Fikret Cebeci (52), bir süre önce rahatsızlanarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış; burada beyin tümörü teşhisi ile a

Polis Memuru Cebeci, Ağlattı

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nde görevli ve 2 çocuk babası Fikret Cebeci (52), bir süre önce rahatsızlanarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış; burada beyin tümörü teşhisi ile ameliyat olmuştu. 16 gündür hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına bulunan Fikret Cebeci, bugün hayatını kaybetti.

 

Fikret Cebeci'nin naaşı, Samsun Emniyet Müdürlüğü önüne getirilerek, burada tören düzenlendi. Törene Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, PEDER Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ramazan Bal, savcılar, emniyet mensupları ve Cebeci ailesi katıldı.

 

Yapılan duaların ardından helallik alındı. Tabutun başında nöbet tutan tören mangasında görevli polis memuru İlker Öksüz ise, baygınlık geçirdi. Polis memuru ambulansa alınarak burada ilk müdahale yapıldı.

 

Fikret Cebeci'nin kızı Merve ve eşi Gülay, gözyaşlarına hakim olamadı. Meslektaşları da Fikret Cebeci'nin ardından gözyaşları döktü.

 

Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, yaptığı konuşmada, Cebeci ailesine başsağlığı diledi. Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise, 17 yıldır Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Fikret Cebeci'nin çok dürüst ve başarılı bir polis memuru olduğunu söyledi.

 

Cebeci'nin naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Giresun'un Görele ilçesine gönderildi. Fikret Cebeci'nin yarın Görele Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Kaba Mahallesi Ailesi Kabristanlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam