Polis memuru 6 kız çocuğunu taciz etti iddiası

Denizli’de bir polis memuru, 6 kız çocuğunu elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.Denizli’de bir süredir yaşları 8 ila 10 arasında değişen kız çocuklarının tacize uğradığı iddiasıyla ilgili olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatt

Polis memuru 6 kız çocuğunu taciz etti iddiası

Denizli’de bir polis memuru, 6 kız çocuğunu elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Denizli’de bir süredir yaşları 8 ila 10 arasında değişen kız çocuklarının tacize uğradığı iddiasıyla ilgili olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Son olarak Değirmenönü Mahallesi’nde sokak arasında yine bir kız çocuğuna yaklaşan E.G., apartman boşluğunda çocuğu elle taciz ederken apartman sakinlerinin şikayetinin ardından kaçarak uzaklaştı.

Olayın ardından çok sayıda polis bölgeye gönderildi. Zanlının eşkalinin bilinmesi nedeniyle çevrede arama yapan ekipler, E.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı. İlk önce beden eğitimi öğretmeni olduğunu söyleyen E.G.’nin polis memuru olduğu ortaya çıktı. Şüpheli suçlamaları kabul etmezken, çocukların E.G.’yi teşhis ettiği kaydedildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam