Polis lojmanına saldırı

Roketatarın bina duvarına isabet ettiği saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Esentepe Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan ve polisler tarafından lojman olarak kullanılan binala

Polis lojmanına saldırı

Roketatarın bina duvarına isabet ettiği saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Esentepe Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan ve polisler tarafından lojman olarak kullanılan binalara bugün saat 21.00 sıralarında PKK'lılar tarafından roket atarlı saldırı düzenlendi.

 

Roketatarın bina duvarına isabet ettiği saldırıda ölen yada yaralanan olmadı. Güvenliğin üst düzeyde olduğu bölgede saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler