Polis gitti ve yalan konuştu!

Bursa’da, bir süre önce ayrıldığı iş yerinden aldığı tazminatı düşürdüğünü ailesine söyleyemediği için kendisini karnından bıçaklayan ve ‘Gasp edildim’ diyen genç kızın polise verdiği çelişkili ifadeler sonrası yalan beyanda bulunduğu ortaya çıktı. Genç k

Polis gitti ve yalan konuştu!
Bursa’da, bir süre önce ayrıldığı iş yerinden aldığı tazminatı düşürdüğünü ailesine söyleyemediği için kendisini karnından bıçaklayan ve ‘Gasp edildim’ diyen genç kızın polise verdiği çelişkili ifadeler sonrası yalan beyanda bulunduğu ortaya çıktı. Genç kızın hastanedeki tedavisi sürüyor. 
 
Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezinde tezgahtar olarak çalışan Neslihan S., bir süre önce tazminatını çek olarak alarak işten ayrıldı. Dün ailesine kendisine tazminat olarak verilen 5 bin 800 liralık çeki tahsis etmek için bankaya gideceğini söyleyen 23 yaşındaki Neslihan S., bir süre sonra kanlar içinde eve geldi. Evin önünde yere yığılıp kalan genç kız, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polise verdiği ilk ifadesinde, tazminatı bankadan aldıktan sonra yolunu kesen 2 kişi tarafından gasp edildiğini söyledi. Neslihan S., “Parayı vermeyince beni bıçaklayıp paramı aldılar." dedi. 
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği’nde çelişkili ifadeler veren Neslihan S., bir süre sonra parayı kaybettiği için yalan beyanda bulunduğunu itiraf etti. İfadesini değiştiren Neslihan S., şunları kaydetti: “Tazminat olarak 5 bin 800 lira aldım. Parayı yolda düşürdüm. Paranın kaybolduğunu aileme söylemekten korktuğum için böyle bir şey yaparak karnımı bıçakladım.” 
 
Hastanede tedavisi süren genç kızın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam