Polis Facebook'ta avladı!

Adana polisi, bir kuaföre giren hırsızı, başka bir hırsızın verdiği facebook hesabına girdi, arkadaş gibi yazışarak adresini tespit edip yakaladı. Seyhan İlçesi'ndeki bir kuaför salonu yılbaşı gecesi soyuldu. Kuaföre giren 2 hırsız 500 liralık kuaför malz

Polis Facebook'ta avladı!

Adana polisi, bir kuaföre giren hırsızı, başka bir hırsızın verdiği facebook hesabına girdi, arkadaş gibi yazışarak adresini tespit edip yakaladı. Seyhan İlçesi'ndeki bir kuaför salonu yılbaşı gecesi soyuldu. Kuaföre giren 2 hırsız 500 liralık kuaför malzemelerini çalıp kayıplara karıştı. Yapılan ihbar üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, önce bölgede daha önce hırsızlık yapan 9 hırsızla görüştü.

FACEBOOK İŞE YARADI

Bunlardan birisi, kuaföre Emre isminde birinin girdiğini, ancak soyadını ve adresini bilmediğini söyledi. Facebook'ta yazıştıklarını da söyleyip facebook hesabını polise verdi, Emre'nin de fotoğrafını gösterdi.
Polisler, hırsızın hesabına girerek önce arkadaş oldu. Ardından yazışarak Emre isimli hırsızın tüm bilgilerine ulaştı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polisler, Belediye Evleri Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki Emre A. isimli hırsızı yakalayıp gözaltına aldı. Emre A. sorgusunda 21 yaşındaki arkadaşı Eyüphan İ. ile birlikte yaptığını da itiraf etti. Adliyeye sevkedilen Emre A., gazetecilerin fotoğrafını çekmesine sinirlenip, "Hırsızlık yaparken adam da öldürdüm, ben katilim" diyerek bağırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam