Polis bomba atan 5 kişiyi ayağından vurarak yakaladı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'lılar tarafından yapılan korsan gösteri sırasında polis, kendisine el yapımı bomba atan 5 kişiyi ayağından vurarak yakaladı.   Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan İlçesi'ne bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddia

Polis bomba atan 5 kişiyi ayağından vurarak yakaladı
Adana'da bölücü terör örgütü PKK'lılar tarafından yapılan korsan gösteri sırasında polis, kendisine el yapımı bomba atan 5 kişiyi ayağından vurarak yakaladı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan İlçesi'ne bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler Dağlıoğlu Mahallesi'nde yol kapatıp korsan gösteri yapmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri, korsan gösteri yapan şahısların yolu açması için uyardı. Ancak uyarılara rağmen PKK'lılar yolu açmayıp polise önce taş, havai fişek ve molotof kokteyli attı.
 
Polis, PKK'lıların saldırması üzerine tazyikli su ile gaz bombasıyla karşılık verdi. Bir süre sonra ise 5 kişilik grup gelerek polise el yapımı bomba attı. Polis, bunun üzerine el yapımı bomba atan 5 şahsı ayaklarından vurdu. Şahısları ayaklarından vurarak yakalayan polis, yaralanan şahısların hastaneye kaldırılması için hemen ambulans çağırdı. Yaralılar gelen ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  Olaylar sırasında, tedaviye alınan 5 kişi ile birlikte toplam 15 kişi DE gözaltına alınırken çok sayıda malzeme de ele geçirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler