Polis aracı devrildi: 10 Yaralı var!

Gazi Köşkü'nde hazırlanan ve özel bir televizyonda canlı olarak yayınlanan "Seçim Kervanı" adlı programda önlem almak üzere giden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis aracı, Mardin Kapı Mezarlığı civarında, aşırı hız nedenye devrildi. Takla attıkta

Polis aracı devrildi: 10 Yaralı var!

Gazi Köşkü'nde hazırlanan ve özel bir televizyonda canlı olarak yayınlanan "Seçim Kervanı" adlı programda önlem almak üzere giden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis aracı, Mardin Kapı Mezarlığı civarında, aşırı hız nedenye devrildi. Takla attıktan sonra yan yatan araç içerisinde bulunan 18 polisten 10'u yaralandı.

Yaralı polisler, 112 Acil Servise ait ambulanslarla Devlet ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polislerden 4'ünün, kol ve kafalarının kırıldığı ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis aracının içerisinde bulunan ve etrafa yayılan malzemeler, yardıma gelen çivik kuvvet polisleri tarafından toplanarak, yol kenarına bırakıldı.

Mardin Kapı Mezarlığı yakınlarında devrilen polis aracı, Gazi Köşkü'nde canlı olarak yayınlanan "Seçim Kervanı" adlı programında güvenlik almak üzere 18 çevik kuvvet polisini Gazi Köşkü'ne götürüdüğü öğrenildi. Seçim Kervanı adlı programın önceki gün Şırnak'ta yayınlanan programı sırasında da 2 grup arasında kavga çıkmış, bu kavgada havaya silahla ateş açılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam