PKK'ya sert Uyarı : Sizi Yok Ederiz !

 Özgür Suriye Ordusu, "Esad'ı desteklemeyi bırakın, yoksa sizi yok ederiz" diyerek terör örgütü PKK'yı uyardı.PKK'nın iç savaşı fırsat bilip Kobani, Afrin, Derik ve Elsalahiye'de yönetime el koyduğunu açıklaması, Esad'a karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu'n

PKK'ya sert Uyarı : Sizi Yok Ederiz !

 

Özgür Suriye Ordusu, "Esad'ı desteklemeyi bırakın, yoksa sizi yok ederiz" diyerek terör örgütü PKK'yı uyardı.

PKK'nın iç savaşı fırsat bilip Kobani, Afrin, Derik ve Elsalahiye'de yönetime el koyduğunu açıklaması, Esad'a karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu'nu kızdırdı.

Özgür Suriye Ordusu Selahattin Eyyubi Birliği, görüntülü bir bildiri yayınlayarak son günlerde yaşanan olaylar ile bazı yerlerde 'Kürdistan' adı altında yönetime el koymaları üzerine PKK'yı kesin bir dille uyardı.

 

"YOK EDERİZ"

 

Selahattin Eyyubi Birliği komutanı yaptığı açıklamada şöyle denildi:

 

"Özgür ordu katil PKK'yı uyardı. Esad'ı desteklemeyi bırakın, yoksa sizi yok ederiz. Genel olarak Kürt bölgelerinin ve özellikle Afrin bölgesinin yaşadığı ve gördüğü vahşet ve katil PKK tarafından yapılan bu vahşet son günlerde artmıştır. Zira katil PKK güçleri Esad güçleri ile birlikte çalışıp Kürt vatandaşlarımızı öldürdü ve kaçırdılar. Katil PKK güçleri Suriye intifadasını destekleyen Kürt kardeşlerimizi hedef almaktadır ve son olarak dün Afrin ilçesinde katil PKK güçleri sivil Kürt kardeşlerimize saldırdı ve çatışmalar yaşandı. Katil PKK güçleri evleri basıyor, vatandaşlrın araçlarını yakıyor ve namuslu bütün insanları öldürmeye çalışıyor. Bilinsin ki biz bölgeye bütün gücümüzle müdahale etmedik henüz ve biz Kürtlerin birbirine düşmemesi için dün geri çekildik.

SURİYE BAYRAĞI HARİCİNDE KİMSE BAYRAK AÇMASIN

 

Biz Selahattin Eyyubi Birliği olarak katil PKK güçlerini uyarıyoruz ve Suriye halkının yanından olduğumuzu yeniden belirtiyoruz. Hep beraber mücadele vermeye devam edeceğiz. Biz Kürtler olarak da tek bilek olduğumuzu ve halkın tarafında olduğumuzu da açıklıyoruz. Suriye intifadası kırmızı çizgidir ve karşımıza duran herkes hedefimizde olacağını bilmelidir. Irkı ne olursa olsun ona acımayacağız, hiç kimse kendi kendine yönetime el koymasın ve Suriye bayrağı haricinde bir bayrak açmasın. Biz bölgede Esad güçlerine karşı yapılan bütün operasyonları yaptığımızı da bildiriyoruz ve katil Esad güçlerine önümüzdeki günlerde daha ağır darbelerde bulunacağız. Bütün tutuklularımızın serbest bırakılmasını talep ediyoruz ve katil PKK'nın katil Esad'ı desteklemesinden vazgeçmesini istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam