PKK’nın kaçırdığı asker serbest

Muş’ta PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile uydu kontrolü personeli serbest bırakıldı.Muş Valisi Vedat Büyükersoy, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personelinin bu gece serb

PKK’nın kaçırdığı asker serbest

Muş’ta PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile uydu kontrolü personeli serbest bırakıldı.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan jandarma uzman onbaşı ile saha çalışmasına çıkan uydu kontrolü personelinin bu gece serbest bırakıldığını ve güvenlik güçleri tarafından teslim alındığını belirtti. Söz konusu 2 kişinin şu anda Varto İlçe Emniyet Amirliği’nde olduğunu ifade eden Büyükersoy, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

PKK üyeleri, 18 Mayıs Pazartesi günü merkeze bağlı Mescitli ile Bostankent köyleri arasındaki bölgede, biri jandarma uzman onbaşı 2 kişiyi kaçırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler