PKK'lı grup polis aracına saldırı

 Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, sivil araçla infazı bulunan ve kaçan bir kişinin Yüreğir ilçesi Dede Korkut Mahallesi'nde bulunduğu ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, şahsı yakalamak üz

PKK'lı grup polis aracına saldırı

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, sivil araçla infazı bulunan ve kaçan bir kişinin Yüreğir ilçesi Dede Korkut Mahallesi'nde bulunduğu ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, şahsı yakalamak üzere sivil otomobille mahalleye girdi. Polisler 848 sokağa geldiği sırada PKK lehine slogan atan bir grup tarafından taşlı saldırıya uğradı. 

 

Saldırıda polis aracının arka camları kırıldı. Saldırıdan yara almadan kurtulan polisler yardımcı kuvvet çağırdı. Bu arada polisi taşlayan şahıslar ise ara sokaklara giderek kayboldu. 

 

Polis mahallede taş atan kişilerin yakalanması için araştırma başlattı. Polis aracı ise incelenmek üzere Köprübaşı Polis Merkezi'ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam