PKK 4 korucuyu kaçırdı

 BİTLİS'in Hizan İlçesi yolunda köy korucuları ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. 1 korucuyu yaralayan PKK'lılar 4 korucuyu kaçırdı.Çatışma, bugün saat 15.00 sıralarında Bitlis merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Hizan yolu üzerindeki Seyit

PKK 4 korucuyu kaçırdı

 

BİTLİS'in Hizan İlçesi yolunda köy korucuları ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. 1 korucuyu yaralayan PKK'lılar 4 korucuyu kaçırdı.

Çatışma, bugün saat 15.00 sıralarında Bitlis merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Hizan yolu üzerindeki Seyitava Köyü yakınlarında çıktı. Köy korucuları bölgede arama tarama çalışmaları yaparken bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışmada 1 korucusu yaralandı. PKK'lılar 4 korucuyu yanlarına alarak dağlık bölgeye kaçtı. Kaçan PKK'lıların bulunması ve korucuların kurtarılması için bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam