Pitbull dehşet saçtı: Küçük çocuk...

İzmir’de arkadaşlarıyla oyun oynarken sahibi tarafından gezdirilen Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Kerem’in kulağı ve kafa derisinin bir kısmı koptu.İzmir’in Yeşilyurt semtinde gerçekleşen olayda, 4 yaşındaki Kerem İşcan, arkadaşları

Pitbull dehşet saçtı: Küçük çocuk...

İzmir’de arkadaşlarıyla oyun oynarken sahibi tarafından gezdirilen Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Kerem’in kulağı ve kafa derisinin bir kısmı koptu.

İzmir’in Yeşilyurt semtinde gerçekleşen olayda, 4 yaşındaki Kerem İşcan, arkadaşlarıyla birlikte evinin yakınlarındaki sevgi yolunda oynuyordu. Sahibi tarafından yasak olmasına rağmen beslenen ve oldukça kalabalık olan sevgi yolunda gezdirilen Pitbull cinsi köpek, bir anda küçük çocuğun üzerine atladı. O sırada olay yerinden geçen 66 yaşındaki Ahmet Güldoysan’ın çabaları sonucu köpeğin ağzından kurtarılan minik Kerem, kulağını ve kafa derisinin bir bölümünü kaybetti. Talihsiz çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“KULAĞI YOK"

Baba Serkan İşcan yaşanan olaya büyük tepki gösterirken, olayı işte olduğu için kardeşinden haber aldığını söyledi. Oğlu Kerem’in bir kulağını tamamen kaybettiğini anlatan acılı baba, “Hepimiz perişanız. Adam da kaçıp gitmiş. Çok şükür hayati tehlikesi yok ama kulağı yok, kafa derisinin yarısı yok” dedi.

Minik Kerem’i vahşi köpeğin ağzından kurtaran Ahmet Güldoysan ise dehşet dakikalarını şöyle anlattı:

"Burası sevgi yolu ama adını değiştirmek lazım. Çocuğa gözümüzün önünde Pitbull saldırdı. Tekme vurarak çocuğu ağzından aldık. Tek hamlede çocuğun kulağını kopardı. Eğer çocuğu köpeğin altından çekmeseydim çocuk ölürdü.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler