Piknik Acılı Bitti: 4 Ölü

 Çorum'da pikniğe giden ailenin, içinde iki çocuğunun bulunduğu ticari aracın gölete düşmesi sonucu çocuklar ile onları kurtarmaya çalışan babaları ve bir kişi boğularak öldü.Hacı Veli Zeren (30), beraberindeki ailesiyle merkez Seydim beldesindeki mesire

Piknik Acılı Bitti: 4 Ölü

 

Çorum'da pikniğe giden ailenin, içinde iki çocuğunun bulunduğu ticari aracın gölete düşmesi sonucu çocuklar ile onları kurtarmaya çalışan babaları ve bir kişi boğularak öldü.

Hacı Veli Zeren (30), beraberindeki ailesiyle merkez Seydim beldesindeki mesire alanına gitti. Zeren, kendi kullandığı 35 BDN 91 plakalı aracını Seydim Göleti kıyısında hafif rampa bulunan bir alana park ederek eşi ile indi.

Bir anda hareket eden aracın gölete doğru gittiğini fark eden Hacı Veli Zeren, duruma müdahale etmek istedi.

Suya düşen araçtaki çocuklarını kurtarmak isteyen Zeren, 3 çocuktan birini son anda araçtan çıkarmayı başardı. Suda kaybolan ticari araçtaki diğer çocuklarını da kurtarmak için gölete giren Zeren ile olayı gören çevredeki Halil Özçiftçi de (33) suda kayboldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay yerine ulaşan balık adamlar, Hacı Veli Zeren ile çocukları Musab Bera (6) ve Turan Zeren (3) ile Halil Özçiftçi'nin cansız bedenlerini sudan çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam