Peker Açıkalın'dan haber var!

Polisle geçen hafta girdiği tartışma sonucu kalp krizi geçiren ve elektroşokla hayata döndürülüp yoğun bakıma alınan Peker Açıkalın önceki gün bilinci kapalı şekilde görüntülendi. 5 gün önce yakınları ve doktorları tarafından iyileştiği açıklanan ünlü san

Peker Açıkalın'dan haber var!

Polisle geçen hafta girdiği tartışma sonucu kalp krizi geçiren ve elektroşokla hayata döndürülüp yoğun bakıma alınan Peker Açıkalın önceki gün bilinci kapalı şekilde görüntülendi. 5 gün önce yakınları ve doktorları tarafından iyileştiği açıklanan ünlü sanatçının o hali 'Acaba hiç iyileşmedi mi' sorusunu akıllara getirdi. Peker Açıkalın'ın ablası Nur Açıkalın konuyla ilgili "Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Yürümeye başladı. Her türlü riske karşı yoğun bakımda tutuluyor. İlaçlarının bitirilmesi açısından yoğun bakımdan çıkarılmaması doktorlar tarafından daha uygun göründü" diyerek sanatçının son görüntüsüyle ilgili bilgi vermedi.

Bu arada Peker Açıkalın'ın yattığı Koşuyolu Kalp Ve Damar Hastanesi'ndeki doktorları artık oyuncunun durumu hakkında açıklama yapmayacaklarını söyledi. Durumuyla ilgili her gün Sağlık bakanlığına rapor gönderdiklerini aktaran yetkililer, "Halen kendisi yoğum bakımdadır. Stabil bir şekilde tedavisine devam ediliyor" dedi. Geçtiğimiz hafta doktorun 'pazartesi günü servise almayı planlıyoruz' şeklinde ki açıklamalarına ise, "Sağlık planlamayla yapılmaz. Bugünkü şartlar bunu gerektirdi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam