Patrik şaştı kaldı

Arap Uyanışı Kongresi Programı kapsamında İstanbul'a gelen Hıristiyan dini liderler Ayasofya Müzesi'ni gezdi. Grup halinde gelen ve yaklaşık bir saat müze içersinde vakit geçiren dini liderler daha sonra Ayasofya'dan ayrıldı. Kudüs Rum Ortodoks Patriği II

Patrik şaştı kaldı

Arap Uyanışı Kongresi Programı kapsamında İstanbul'a gelen Hıristiyan dini liderler Ayasofya Müzesi'ni gezdi. Grup halinde gelen ve yaklaşık bir saat müze içersinde vakit geçiren dini liderler daha sonra Ayasofya'dan ayrıldı. Kudüs Rum Ortodoks Patriği III.Theofilos, Ayasofya Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı. Açıklama sonrası bir vatandaş Theofilos’un karşısına geçerek “Elini öpeyim hacı amca" diyerek el öptü. Theofilos ise bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve gülerek karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam