Patlama meydana geldi 1 yaralı var!

Erzincan İnönü Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı.  İnönü Mahallesi 5. Sokak 81 numarada bulunan iş yerinde meydana gelen patlama sonucu bir kişi yaralanırken 3 iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Patlama, 5. Sokak 8

Patlama meydana geldi 1 yaralı var!
Erzincan İnönü Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı. 
 
İnönü Mahallesi 5. Sokak 81 numarada bulunan iş yerinde meydana gelen patlama sonucu bir kişi yaralanırken 3 iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
 
Patlama, 5. Sokak 81 numarada bulunan sıhhi tesisat dükkanında meydana geldi. Piknik tüpünden meydana gelen patlama ile iş yerinde bulunan Hüseyin Özağı isimli vatandaş yaralanırken çevrede bulunan 3 iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Patlamanın yaşandığı alan adeta savaş alanına döndü. Olay yerine gelen emniyet görevlileri çevre güvenliğini aldıktan sonra patlamanın sebebini araştırdı. 
 
Patlama anında çevrede bulunan iş yerindeki esnaflardan Engin Çağlayan, “Dükkan da içerdeydik. Büyük bir patlama sesi duyduk. İçerden dışarı çıktığımızda patlama anını gördük. Camları. Hemen müdahale etmeye kalkıştık. İçeri bir arkadaşımız girdi. Aklımıza yangın tüpü geldi müdahale ettik. Yangını söndürdük. İçerdeki ağabeyimizi dışarı aldık. Ambulans itfaiye çağırdık.” dedi.
 
Bir diğer vatandaş Ahmet Yılmaz ise“Dükkandaydık. Patlama sesini duyduk. Deprem sandık. Çıktığımızda içeri baktık yangın vardı. İlk başta tedirgin olduk. Sonra bağırtıyı adamın sesini duyunca içeri girdik. Baya yanmıştı. Bir ağabeyle birlikte dışarı çıkardık.” şeklinde konuştu.. 
 
Patlamada yaralanan Hüseyin Özağı, Erzincan Emngücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Patlama ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam