Park halindeki otomobilde ceset

 İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde yol kenarında park halindeki otomobilin arka koltuğunda 63 yaşındaki Sefer Ekinci'nin cesedi bulundu. Ekinci'nin vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanzmen, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılac

Park halindeki otomobilde ceset

 

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde yol kenarında park halindeki otomobilin arka koltuğunda 63 yaşındaki Sefer Ekinci'nin cesedi bulundu. Ekinci'nin vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanzmen, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak. 

 

Kemalpaşa İlçesi Ulucak Mahallesi Taş Kahve Mevkii'ndeki yol kenarında park halinde bir otomobilden şüphelenen çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, 16 BT 249 plakalı otomobilin arka koltuğunda 63 yaşındaki Sefer Ekinci'nin cesedini buldu. Yapılan ilk incelemede, Ekinci'nin vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine raslanmadı. Ekinci'nin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

 

Polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine incelenmek üzere el koydu. Bazı kişiler, otomobilin gece saatlerinde buraya geldiğini ve araçta iki kişinin bulunduğunu gördüklerini öne sürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler