Paris saldırısına Trabzonsporlulardan tepki

Fransa’da yaşanan kanlı saldırı olay sonrası Paris’te yaşayan Türkler ve Müslümanlar oldukça tedirgin.Bazı camilere ve işyerlerine yapılan saldırılar vatandaşlarımızı gelecek adına endişeye sürüklüyor. Haftalık mizah dergisi Charlie HEBDO’ya yapılan saldı

Paris saldırısına Trabzonsporlulardan tepki

Fransa’da yaşanan kanlı saldırı olay sonrası Paris’te yaşayan Türkler ve Müslümanlar oldukça tedirgin.

Bazı camilere ve işyerlerine yapılan saldırılar vatandaşlarımızı gelecek adına endişeye sürüklüyor. Haftalık mizah dergisi Charlie HEBDO’ya yapılan saldırı Fransa’yı şok etmiş dünyada büyük yankı ve tepki uyandırmıştı. 12 kişinin hayatını kaybettiği saldırı olayı ile ilgili bir tepkide Paris Trabzonsporlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’dan geldi.

Paris’te yaşayan Trabzon Düzköy’lü hemşerimiz Bülent Cumur Yaşanan bu vahşi terör saldırısını nefretle kınadıklarını belirterek “Saldırının İslam dini ile uzaktan-yakından ilgisi yoktur.Yapılan bu saldırı alçakla işlenmiş bir terör saldırısıdır.Paris’te yaşayan biz Türkler tepkimizi koymaya devam edeceğiz.Her ne sebeple olursa olsun terörü lanetliyoruz. Bu arada İstanbul Sultanahmet’te yaşanan başka bir terör olayında hayatını kaybeden Tonyalı hemşerimiz şehidimiz Kenan Kumaş’a Allah’tan rahmet ailesine-yakınlarına ve tüm Türk Milletine başsağlığı dilyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler