Parayı aldı intihardan vazgeçti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir dershanenin çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs, 200 TL verilip ikna edilerek aşağıya indirildi.Alınan bilgiye göre, Derince D-100 karayolu mevkiinde 6 katlı bir dershanenin çatısına çıkan Bulut H., maddi durumunun k

Parayı aldı intihardan vazgeçti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir dershanenin çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs, 200 TL verilip ikna edilerek aşağıya indirildi.

Alınan bilgiye göre, Derince D-100 karayolu mevkiinde 6 katlı bir dershanenin çatısına çıkan Bulut H., maddi durumunun kötü olduğunu ve 200 TL’ye ihtiyacı olduğunu belirterek intihar girişiminde bulundu.

Çatıya çıkan şahsı gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çatıya çıkarak Bulut H.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra dershaneden çatıya çıkan yetkililer, şahsa 200 TL verince Bulut H. intihar etmekten vazgeçerek aşağıya indi. Bulut H. polis ekipleri tarafından alınarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam