Pantolonunu açtı ve ...! Pes dedirten olay!

İstanbul’da üniversite öğrencisi M.A.C. (21) ve arkadaşı E.B. (21), 8 Ağustos akşamı Kadıköy’den Beşiktaş’a gitmek üzere vapura bindi. Üst katta arka bölüme geçen ikilinin karşısına yönetmen E.S. oturdu.M.A.C.’nin iddiasına göre E.S., bir süre sonra panto

Pantolonunu açtı ve ...! Pes dedirten olay!

İstanbul’da üniversite öğrencisi M.A.C. (21) ve arkadaşı E.B. (21), 8 Ağustos akşamı Kadıköy’den Beşiktaş’a gitmek üzere vapura bindi. Üst katta arka bölüme geçen ikilinin karşısına yönetmen E.S. oturdu.M.A.C.’nin iddiasına göre E.S., bir süre sonra pantolonunu açarak cinsel organını iki arkadaşa gösterdi.

Genç kızların şikâyetçi olması üzerine E.S. vapur yanaştıktan sonra gözaltına alındı. Hakkında başlatılan soruşturmada ifade veren E.S. (37), teşhircilik suçlamalarını reddederek, “Sürekli bana bakmaya devam edince rahatsız oldum. Oturduğum yerden kalktım ve alt kata indim. İskeleden inmekteyken polis memurları geldi” dedi. E.S. hakkında, ‘hayasızca hareketlerde bulunma’ suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler