Pankartlı barış

 MERSİN'de turizmci 25 yaşındaki Halil Hacıoğlu kıskançlık nedeniyle kendisini terk eden nişanlısı 20 yaşındaki Cemre Aydın'la barışabilmek için 'Cemre'm seni çok seviyorum, beni affet' yazılı pankartla özür dileyip, kendini affettirdi. Halil Hacıoğlu, bi

Pankartlı barış

 

MERSİN'de turizmci 25 yaşındaki Halil Hacıoğlu kıskançlık nedeniyle kendisini terk eden nişanlısı 20 yaşındaki Cemre Aydın'la barışabilmek için 'Cemre'm seni çok seviyorum, beni affet' yazılı pankartla özür dileyip, kendini affettirdi.

 

Halil Hacıoğlu, bir lojistik firmasında çalışan nişanlısı Cemre Aydın'la 2 ay kadar önce kıskançlık yüzünden tartıştı. Kalbi kırılan Aydın, Hacıoğlu'na küsüp, görüşmeme kararı aldı. Terk edilmenin acısını yaşayan Halil Hacıoğlu, arkadaşlarının da yardımıyla barışma planını uygulamaya koydu. Bir reklam firmasında, üzerinde kalp bulunan ve 'Cemre'm seni çok seviyorum, beni affet' yazan pankart hazırlattı. Dargın nişanlısının işyerinin bulunduğu sokağa gelen Halil Hacıoğlu, arkadaşlarının yardımıyla mesai saati sonunda pankartı açtı. Sokağa çıkan Cemre Aydın, pankartı görünce bir anlık şaşkınlık yaşadı, ancak suratını asıp, evinin yolunu tuttu.

 

Şansını zorlayan Hacıoğlu, Aydın'dan daha erken evine ulaşıp, bu kez elinde bir buket çiçekle arkadaşlarının tuttuğu pankartın önünde bekledi. Nişanlısının barışma ısrarı karşısında yumuşayan Cemre Aydın, aile fertlerinin önünde özür dileterek onu affetti. Halil Hacıoğlu, bir gün sonra da nişanlısını yemeğe götürüp, tek taş pırlanta yüzük hediye etti.

 

Cemre Aydın, "Halil'in çılgın bir kişiliği olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Sokağa çıktığımda karşımda dev pankartı görünce dondum, kaldım. Çiçeklerle görünce de çok duygulandım. Aramızdaki kırgınlığı unutup, affettim. İnşallah mutlu bir yuvamız olur" dedi.

 

Sevdiği kıza kendini affettirmenin mutluluğu gözlerinden okunan Halil Hacıoğlu ise, "Beni affetmesi için kurduğum planın işe yaramasından büyük keyif aldım. Cemre'yi çok seviyorum. Bu sevgimi ispatladığım ve karşılığını aldığım için çok mutluyum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam