Pankart asarken öldü!

MHP'nin bugün yapılacak aday tanıtım toplantısı için pankart asma çalışmalarını gerçekleştiren reklam firmasının çalışanı, düşerek hayatını kaybetti MHP'nin, Ankara Arena'da bu akşam düzenlenecek milletvekili aday tanıtım toplantısı için salonda sürdürüle

Pankart asarken öldü!

MHP'nin bugün yapılacak aday tanıtım toplantısı için pankart asma çalışmalarını gerçekleştiren reklam firmasının çalışanı, düşerek hayatını kaybetti

 

MHP'nin, Ankara Arena'da bu akşam düzenlenecek milletvekili aday tanıtım toplantısı için salonda sürdürülen çalışmalar kapsamında pankart asan Keremhan Kızıl (19) adlı işçi, yüksekten düştü.

 

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kızıl, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Kızıl'ın hastaneye getirildiğinde yaşam fonksiyonlarını kaybetmiş durumda olmasına rağmen gerekli müdahalelerin yapıldığını, ancak gencin bu müdahalelere yanıt vermediğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam