Özürlü gence tecavüz

 amsun'da kendisine yardım etmek isteyen zeka özürlü bir gence fiili livatada bulunduğu iddiasıyla yargılanan bir kişi 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir binanın yanında yaklaşık 2 yıl önce geceleyi

Özürlü gence tecavüz

 

amsun'da kendisine yardım etmek isteyen zeka özürlü bir gence fiili livatada bulunduğu iddiasıyla yargılanan bir kişi 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir binanın yanında yaklaşık 2 yıl önce geceleyin yerde yatarken kendisini gören ve yardım etmek isteyen, olay tarihinde 18 yaşında olan M.T.Y. adlı gence fiili livatada bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Yılmaz K.'nın (48) yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında Yılmaz K., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben alkolden sızdım. Mağdur gelip sağıma soluma elledi. Ben mağduru hiç tanımam.

İlkdefa gördüm. Akıl hastası olup olmadığını da bilmem. Suçsuzum" dedi.

Mahkeme heyeti Yılmaz M.'yi "akli dengesi bozuk gence cinsel istismar" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz olarak yargılanan Yılmaz K., kararla birlikte tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam