Özgecan’ı Her gün hatırlatacağız!

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu "Özgecan Aslan kızımızın başına gelenleri bir gün değil her gün hatırlatmaya devam edecek ve kadınların uğradığı şiddet, tecavüz ve taciz olaylarına tepkimizi koymaya devam edeceğiz"

Özgecan’ı Her gün hatırlatacağız!

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu "Özgecan Aslan kızımızın başına gelenleri bir gün değil her gün hatırlatmaya devam edecek ve kadınların uğradığı şiddet, tecavüz ve taciz olaylarına tepkimizi koymaya devam edeceğiz" dedi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Komisyonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Federasyon Merkezinde toplanarak kutlama ve basın açıklaması yaptı.
Toplantıya TDF Başkanı Mustafa Demir, Başkan vekili Hüseyin Ayaz, Genel Sayman Salih Zeki Durmuşoğlu, Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Akın, Trabmarder-Trabzon Kahramanmaraş Kardeşlik Köprüsü Derneği Başkanı Ökkeş Bölükbaşı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaer de konuk olarak katıldılar ve TDF Kadın Kolu üyelerini kutladılar.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu kadınların uğradığı şiddet, tecavüz ve taciz olaylarına tepkimizi  her gün  koymaya devam edeceğiz diyerek şunları söyledi: “Trabzon kadınları; Hem ana, hem eş, hem de arkadaş olarak bundan böyle Federasyonumuzun tüm çalışmalarına katılarak destek olacağımız gibi hazırlayacağımız yıllık plan ve programlarla kendi çalışma takvimimizi de oluşturarak sivil toplum içerisinde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Bu nedenle kadınlarımız her zaman, her şeyin en iyisine layıktır. Güzel ülkemizde, güzel insanlarla yaşamı sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşmak istiyoruz. Cennetin, Anaların ayakları altında olduğu bilinciyle Türkiye’de ve Dünya’da kadınlarımızın her alanda etkin kılınmasını istiyoruz. Özgecan Aslan kızımızın şahsında tüm şiddet görerek ölen kadınlarımızı da rahmetle anıyoruz”

iki.jpg
    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam