Otoyolda zincirleme kaza: 1ölü 6 yaralı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu üz TIR ile ikri otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı.Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu üz TIR ile ikri otomobilin karıştığı

Otoyolda zincirleme kaza: 1ölü 6 yaralı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu üz TIR ile ikri otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu üz TIR ile ikri otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu yaklaşık 2 saat boyunca ulaşıma kapandı.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Gebze geçişinde sürücüleri henüz öğrenilemeyen 34 DV 2326 otomobil ile 31 FN 183 TIR, 41 TJ 960 TIR, 34 JM 1215 TIR ve bir de plakası belirlenemeyen otomobil zincirleme kaza yaptı. Plakası belirlenemeyen ve TIR'ın altında demir yığını haline dönüşen otomobilde bulunan ve üzerindenkimlik çıkmayan 35-40 yaşlarında bir kadın, araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazada yaralanan 6 kişi Gebze Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti ulaşıma yaklaşık 2 saat kapandı. Araçların çekilmesinin ardından Otoyol yeniden ulaşıma açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler