Otostop çekerek Trabzon'a geldiler

Polonya'dan otostop çekerek Slovakya, Macaristan, Bulgaristan ve Sofya'yı gezen David Grecha ve arkadaşı Skaldow Wodec, Türkiye'ye ulaştı.   David Grecha, Türkiye'nin çok güzel bir memleket olduğunu söyledi.   İki haftadır Türkiye’de bulunduklarını ifade

Otostop çekerek Trabzon'a geldiler
Polonya'dan otostop çekerek Slovakya, Macaristan, Bulgaristan ve Sofya'yı gezen David Grecha ve arkadaşı Skaldow Wodec, Türkiye'ye ulaştı.
 
David Grecha, Türkiye'nin çok güzel bir memleket olduğunu söyledi.
 
İki haftadır Türkiye’de bulunduklarını ifade eden David Grecha, "Otostopla İstanbul, Konya, Ankara, Erzurum, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu'yu gezdik. En son bindiğimiz araç bizi Fatsa'ya kadar getirdi. Buradan otostop çekerek Amasya'ya ulaşacağız" dedi.
 
Otostop çeken David ve Skaldow'u aracına alan Samsunlu Ferhan Üstün ise "1 yılda otostop çeken 15 ya da 20 kişiyi taşıyorum. Bu yabancı kişilerin yolculuk esnasında bana sıkıntıları olmuyor. Biz onlara Türk misafirperverliğini gösterelim" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından David Grecha ve arkadaşı Skaldow Wodec, Fatsa'dan Amasya'ya doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam