Otoparkta erkek cesedi bulundu

İstanbul Ataşehir'deki bir otoparkta silahla vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi'ndeki bir otoparkta ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik şeridiyle kapa

Otoparkta erkek cesedi bulundu
İstanbul Ataşehir'deki bir otoparkta silahla vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.
 
Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi'ndeki bir otoparkta ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik şeridiyle kapatılan alanda inceleme yapan polis ekipleri, 20-22 yaşlarında birine ait olduğu tahmin edilen cesette tek kurşun bulunduğunu tespit etti.
 
Olay yerinde araştırma yapan polis, cesedin yaklaşık 20 metre uzağında olayda kullanıldığı düşünülen ruhsatsız bir tabanca buldu. Cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlatan ekipler, cep telefonunu da incelemek üzere emniyete götürdü.
 
İntihar şüphesi üzerinde durulurken ceset, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam