Otomobiller birbirine girdi

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Samsun-Çorum karayolunun kent merkezi girişinde Emre Yardımcı (28) yönetimindeki 06 AD 0413 plakalı otomobil ile Abdulvahit Kahya'nın (28) kullandığı 26 KV 543 plakalı otomobil çarpışt

Otomobiller birbirine girdi
Çorum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
 
Samsun-Çorum karayolunun kent merkezi girişinde Emre Yardımcı (28) yönetimindeki 06 AD 0413 plakalı otomobil ile Abdulvahit Kahya'nın (28) kullandığı 26 KV 543 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Yardımcı'nın kullandığı otomobil çelik bariyerleri aşarak karşı yöne geçti ve yol kenarındaki istinat duvarına çarptı.
 
Sürücü Emre Yardımcı olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücüsü Abdulvahit Kahya ile araçlarda bulunan Serkan Ekinci (35) ve Birgül Akyüz (33) Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler