Otomobile iniş yaptı - izle!

Kahramanmaraş’ta paramotor (motorlu yamaç paraşütü) yapan sporcu, iniş sırasında park halinde olan otomobile çarptı.Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde motorlu yamaç paraşütü ile Pınarbaşı mesire alanında antrenman yapan 42 yaşındaki sporcu Tahir Altay, i

Otomobile iniş yaptı - izle!

Kahramanmaraş’ta paramotor (motorlu yamaç paraşütü) yapan sporcu, iniş sırasında park halinde olan otomobile çarptı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde motorlu yamaç paraşütü ile Pınarbaşı mesire alanında antrenman yapan 42 yaşındaki sporcu Tahir Altay, iniş sırasında kontrolünü kaybetti yere çakıldı. Düşme anında yerde park halinde olan otomobile de çarpman Altay, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anı paraşütçünün kask kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.

Paraşütçünün yere düştüğünü gören vatandaşlar ise, sporcuya yardıma koştu. Kaza sonrası burnu bile kanamayan paraşütçü Altay, meydana gelen hasarı da üstlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler