Otomobilde şıkışan kedi sanayide çıkarıldı!

Ordu'da bir otomobilin motor bölümüne giren kedi çevredekilerin yardımı ile kurtarılamayınca araç sürücü tarafından girdiği yerden çıkarılmak üzere servise götürüldü.Olay, Ordu'nun Altınordu ilçesi Düz Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol

Otomobilde şıkışan kedi sanayide çıkarıldı!

Ordu'da bir otomobilin motor bölümüne giren kedi çevredekilerin yardımı ile kurtarılamayınca araç sürücü tarafından girdiği yerden çıkarılmak üzere servise götürüldü.

Olay, Ordu'nun Altınordu ilçesi Düz Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında park halinde duran otomobilin motor aksamına bir kedi girdi. Çevreden geçen ve kediyi fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerinden geçen ve hayvanları çok sevdiğini belirten bir kadın da torununu bırakarak kedi kurtarma operasyonuna katılırken, torunu da onu seyretti. Polisin ve vatandaşların müdahalesi sonrası kedi dışarı çıkarılamayınca aracın sürücüsü arandı. Olay yerine gelen araç sürücü ve çevredekiler kediyi çıkarmak için tekrardan girişimde bulundular ancak başarılı olamadılar.

Bunun üzerine araç sürücüsü kediyi sıkıştığı yerden kurtarmak için aracını ve içerisinde bulunan kediyi servise götürmek üzere sanayiye hareket etti. Araç sürücüsü, serviste yapılan işlemle kedinin kurtarılarak doğal yaşamına bırakıldığını söyledi.

20150713aw475926_02.jpg

20150713aw475926_03.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam