Otomobil uçurumda asılı kaldı

Silivri’de freni boşalarak uçuruma yuvarlanan otomobil, yamaçtaki kayalara takılınca denize düşmekten kıl payı kurtuldu.Olay, Silivri Boşnak Bahçe mevkiinde bulunan bir uçurumda meydana geldi. Edinilen ilgilere göre, 59 YE 721 plakalı otomobilin sürücüsü

Otomobil uçurumda asılı kaldı

Silivri’de freni boşalarak uçuruma yuvarlanan otomobil, yamaçtaki kayalara takılınca denize düşmekten kıl payı kurtuldu.

Olay, Silivri Boşnak Bahçe mevkiinde bulunan bir uçurumda meydana geldi. Edinilen ilgilere göre, 59 YE 721 plakalı otomobilin sürücüsü Erdin Durgun, dinlenmek için bölgede bulunan uçurum kenarına geldi. Durgun’un otomobilinin fireni boşalınca, bir anda uçurumdan yuvarlanmaya başladı. Durgun ve yanındaki kişi son anda otomobilden atlayarak kurtuldu. Uçurumdan yuvarlanan otomobil, yamaçta bulunan iki kaya parçasının arasında takılı kaldı. Ters şekilde kayalara tutunan otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Bu esnada bölgede tekneyle balık tutan vatandaşların ise cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştıkları görüldü. Olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ekibine bildirdi. Otomobil takıldığı yerden vinç yardımı ile çıkarıldı. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken sürücü ve yanındaki kişi kazayı yara almadan atlattı.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam