Otomobil kahvehaneye girdi

Edinilen bilgiye göre kaza Gazipaşa mahallesi İzmit Caddesi üzerinde meydana geldi. Kırkpınar'dan Sapanca istikametine gitmekte olan Emine Saylan idaresindeki 54 SD 678 plakalı otomobil, önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücünün direk

Otomobil kahvehaneye girdi

Edinilen bilgiye göre kaza Gazipaşa mahallesi İzmit Caddesi üzerinde meydana geldi. Kırkpınar'dan Sapanca istikametine gitmekte olan Emine Saylan idaresindeki 54 SD 678 plakalı otomobil, önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini  kaybetmesi sonucu araç, yol kenarından bulunan Şakir Özdemir'e ait kahvehaneye girdi.

 

Kaza sonucu kahvehanenin önünden geçmekte olan Cengiz Ökıran (40), İslam Bakır (11), Sinan Özkıran (11), Serhat Yeşil (16), Sezer Yavuz (17) ve içerde Fenerbahçe-Bucaspor karşılaşmasını izleyen Şahan Arsu (27), Ferdi Meşe (29), Osman Yavuz (31), Akgün Balkaya (47), Ferdi Yavuz (21) yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sapanca ilçe Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldılar. Kadın sürücünün kaza yapmasına neden olan kedi de kazadan kurtulamayarak telef oldu.

 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam