Otomobil feci kaza yaptı: 2 ölü var!

Adıyaman'da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü 23 yaşındaki Hüseyin Aslan ile yanında bulunan 21 yaşındaki Elif Elçin kazada yaşamını yitirdi. Kaza, sabah erken saatlerde Gölbaşı-Adıyaman karayolunun 29'uncu kil

Otomobil feci kaza yaptı: 2 ölü var!

Adıyaman'da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilin sürücüsü 23 yaşındaki Hüseyin Aslan ile yanında bulunan 21 yaşındaki Elif Elçin kazada yaşamını yitirdi.

 

Kaza, sabah erken saatlerde Gölbaşı-Adıyaman karayolunun 29'uncu kilometresinde meydana geldi. Gölbaşı'ndan Adıyaman'a geldiği öğrenilen Hüseyin Aslan yönetimindeki 02 AS 273 plakalı otomobil, Göksu Köprüsü yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Yoldan geçenlerin fark ederek ihbarda bulunmasının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı sürücü Hüseyin Aslan ile yanında bulunan Elif Elçin'i ambulans ile Adıyaman Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste müdahale edilen Aslan ve Elçin kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hüseyin Aslan ile Elif Elçin'in cesetleri otopsi için morga konulurken, hastaneye koşan yakınları ise ölüm haberi ile sinir krizi geçirdi.

 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler