Otomobil devrildi: 1ölü, 1 yaralı

Amasya'da bir köpeğin seyir halinde olan otomobilin önüne çıkması üzerine yoldan çıkan otomobil şarampole devrildi. Kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Merzifon-Gümüşhacıköy karayolunun 6. kilometresindeki Sarıköy mevkiinde Cih

Otomobil devrildi: 1ölü, 1 yaralı

Amasya'da bir köpeğin seyir halinde olan otomobilin önüne çıkması üzerine yoldan çıkan otomobil şarampole devrildi. Kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merzifon-Gümüşhacıköy karayolunun 6. kilometresindeki Sarıköy mevkiinde Cihangir Özdemir yönetimindeki 34 GZ 1455 plakalı otomobil bir köpeğin aniden çıkması üzerine yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada, araçta bulunan Kazım Çelik hayatını kaybederken, yaralanan araç sürücüsünün ise Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam