Otomobil dehşet saçtı: 1 ölü var!

Adana'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Hasan Ali Bali (27)'in kullandığı 01 GS 799 plakalı otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun İncirlik girişinde virajı alamayarak refüjdeki palmiyey

Otomobil dehşet saçtı: 1 ölü var!

Adana'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, Hasan Ali Bali (27)'in kullandığı 01 GS 799 plakalı otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun İncirlik girişinde virajı alamayarak refüjdeki palmiyeyi devirdikten sonra karşı şeride geçtı ve Süleyman Gökgedik'in kullandığı 28 K 0812 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada otomobil içinde sıkışan ve yeni evli olduğu öğrenilen Hasan Ali Bali, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan kamyonet sürücüsü Gökgedik ise Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada bir yakının cenaze törenine katılmak için yola çıktığı öğrenilen Bali'nin kaza yerine gelen eşi Elif Bali, kocasının öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam