Otogar'da 2 günde 17 kilo esrar

 Bugün ise yapılan operasyonda valiz içerisine gizlenmiş 12 kilo 680 gram esrar buldu.  Edinilen bilgiye göre, İstanbul Otogarı’nda görev yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü’nde yolcu görünümündeki 2 polis hareketlerinden şüphelendikleri 17 yaşındaki M. Ö.

Otogar'da 2 günde 17 kilo esrar

 

Bugün ise yapılan operasyonda valiz içerisine gizlenmiş 12 kilo 680 gram esrar buldu. 

 

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Otogarı’nda görev yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü’nde yolcu görünümündeki 2 polis hareketlerinden şüphelendikleri 17 yaşındaki M. Ö.’yü durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Polisler, üzerinde suç unsuru bulamayan M. Ö.’yü serbest bıraktı. Daha sonra polislerin kendisini takip ettiğinden şüphelenen M. Ö. cep telefonuyla 20 yaşındaki arkadaşı J.E.’yi yanına çağırdı. Otogar’a gelen J. E. bir süre M. Ö. ile sohbet etti. J. E. kısa bir süre sonra bir otobüs firmasının emanet bölümüne giderek bir bavul alarak M. Ö.’nün yanına gitti. Takipte olan polis ekipleri valizden şüphelenerek M. Ö. ve J. E.’yi durdurarak valizi aramak istedi. Valizi açan polis ekipleri streç filme 4 parça halinde sarılmış piyasa değeri yaklaşık 50 bin TL olan, 12 kilo 680 gram esrar maddesini ele geçirdi. Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Otogar Polis Merkezi’ne götürülen Muhammet Ö. ve Jale E.’nin sorgusu devam ederken, M. Ö. ve J. E.’nin sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceğini belirtti.

 

SARIMSAK, TURŞU VE PEYNİRLE ESRAR KOKUSU GİZLEME ÇALIŞTILAR

 

Öte yandan, polis ekipleri yapılan bir ihbarı değerlendirerek dün Şanlıurfa’dan İstanbul Otogarı’na gelen bir bidonu teslim aldı. Edinilen bilgiye göre, bidonu açan polisler üst kısmındaki peynir, turşu ve sarımsakların arasına gizlenmiş 5 kilo esrar ele geçirdi. Turşu ve sarımsakların esrarın kokusunu bastırmak için kullanıldığı öğrenildi. Güven timleri bidonu yollayan kişinin Adana’da yaşadığını belirledikten sonra Jandarma ekiplerine ismini bildirerek yakalanmasını sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam