Otobüsler kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 18 yaralı

Trafik kazası bugün saat 09.00'da Malazgirt- Bulanık karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Malazgirt'ten Muş'a giden Veysel Akın yönetimindeki 33 BBR 47 plakalı yolcu otobüsü, Muş'tan Malazgirt'e giden aynı firmaya ait Serkan Taşkın yönetiminde

Otobüsler kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 18 yaralı

Trafik kazası bugün saat 09.00'da Malazgirt- Bulanık karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Malazgirt'ten Muş'a giden Veysel Akın yönetimindeki 33 BBR 47 plakalı yolcu otobüsü, Muş'tan Malazgirt'e giden aynı firmaya ait Serkan Taşkın yönetimindeki 34 ZZ 65 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı.

Yoğun sisten dolayı kafa kafaya çarpışan iki otobüste ilk belirmelere göre sürücüler Veysel Akın (36), Serkan Taşkın (28) ve otobüste muavinlik yapan kuzeni Ahmet Taşkın (20) ile kimliği öğrenilemeyen 1 yolcuyla birlikte toplam 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Kazada ölen ve yaralıların sıkışması sonucu 112 Acil Servis, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), itfaiye ekipleri gönderildi. Yaralılar ambulanslarla Bulanık, Malazgirt ve Muş devlet hastanelerine kaldırıldı. Kazanın ardından başka bir yolcu otobüsü de yolda kaza yapan otobüslere çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole yuvarlandı. Bu otobüste yaralanan olmadı.

Kaza yerine gelerek kurtarma çalışmalarını izleyen Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin "Üzücü bir kaza meydana geldi. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler