Otobüs, minibüs ile çarpıştı: 5’i ağır 20 yaralı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 5’i ağır olmak üzere 20 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Çakallı mevkiind

Otobüs, minibüs ile çarpıştı: 5’i ağır 20 yaralı
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 5’i ağır olmak üzere 20 kişi yaralandı.
 
Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Çakallı mevkiinde Mehmet Eken’in kullandığı 46 D 5310 yolcu otobüsü ile aniden yola çıkan Mehmet Solmaz yönetimindeki 46 HY 266 plakalı minibüs çarpıştı. Feci kazada minibüs, çarpışmanın etkisiyle bir süre sürüklendikten sonra yola savrularak devrildi. Otobüste ise ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.
 
Çok sayıda sağlık ekibinin sevk edildiği kaza yerinde, jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir süre trafiğe kapatılan karayolunda, jandarma ekipleri yaralıların özel eşyalarını güvenli bölgeye taşıdı.
 
112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
 
Kazanın görgü tanığı vatandaş, "Minibüs karşıdan karşıya geçiyordu. Otobüsü görmedi galiba, otobüs de sürükleyerek buraya kadar getirdi ve sonra kendisi de savruldu" dedi.
 
Ekiplerin kaza yerindeki çalışması halen sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam