Otobüs derneğe daldı: 1 ölü

Kaza, saat 16:00 sıralarında Sefaköy Atatürk caddesi üzerinde bulunan Bitlis Ünal Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre; 34 DY 1228 plakalı bir otobüs önce caddenin üst kısmında bir kazaya karıştı. İ

Otobüs derneğe daldı: 1 ölü

Kaza, saat 16:00 sıralarında Sefaköy Atatürk caddesi üzerinde bulunan Bitlis Ünal Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre; 34 DY 1228 plakalı bir otobüs önce caddenin üst kısmında bir kazaya karıştı. İddiaya göre kaza sonrası yoluna devam eden otobüs şoförü ve içindekiler tartışmaya başladı. Tartışma esnasında yola bakmayan otobüs şoförü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek dernek önünde oturan 4 kişiye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otobüs ve dernek binası arasına sıkışan Mehmet Ok (35) feci şekilde can verdi. Ok'un yanında bulunan Celal Er, Resul Ok ve Zeki Ermiş ise yaralandı. Yaralılardan Zeki Ermiş hastaneye kaldırıldı. Diğer 2 yaralı ayakta tedavi gördü.

 

Kazayı haber alan ve olay yerine gelen Mehmet Ok’un yakınları sinir krizi geçirdi. Göz yaşlarına boğulan Ok’un yakınlarını olay yerindeki vatandaşlar ve polis ekipleri teselli etti. Kaza sonrası hayatını kaybeden Mehmet Ok’un cenazesi Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sırasında otobüsün altında kalan Celal Er, otobüsün birden üzerlerine geldiğini ve ne olduğunu tam anlamadan altında kaldıklarını belirterek, “Biz derneğin önünde oturuyorduk. Otobüs şoförü galiba yukarda bir kazaya karışmış. Aşağı doğru tartışarak gelirken direksiyon hakimiyetini kaybederek bize çarptı. Olayda Mehmet arkadaşımız hayatını kaybetti. “ şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler