Ostim'deki acı Trabzon'a düştü

Hayatını Kaybeden 3 Kişinin Cenazeleri, Keçiören'de Bulunan Adli Tıp Kurumu'nda Otopsi ve Kimlik Belirleme İşleminin Tamamlanmasının Ardından Yakınlarına Teslim Edildi. Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi (OSTİM)'ndeki ilk patlamada hayatını kaybeden 3 kiş

Ostim'deki acı Trabzon'a düştü

Hayatını Kaybeden 3 Kişinin Cenazeleri, Keçiören'de Bulunan Adli Tıp Kurumu'nda Otopsi ve Kimlik Belirleme İşleminin Tamamlanmasının Ardından Yakınlarına Teslim Edildi.

Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi (OSTİM)'ndeki ilk patlamada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, Keçiören'de bulunan Adli Tıp Kurumu'nda otopsi ve kimlik belirleme işleminin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeleri Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Bayram Özkan Niğde'ye; Ali Yiğit Çorum'a; Mehmet Ali Danışman ise Trabzon'un Çaykara ilçesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam