Osmaneli Avcıları İftar Yemeğinde Buluştu

Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları Ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü üyeleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Osmaneli Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları Ve Amatör Balıkçılık Spor Kulüp B

Osmaneli Avcıları İftar Yemeğinde Buluştu
Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları Ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü üyeleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. 
Osmaneli Avcılık, Atıcılık, Doğa Sporları Ve Amatör Balıkçılık Spor Kulüp Başkanı Mustafa Öktem ve Yönetim Kurulu tarafından her yıl düzenli olarak tertip edilen geleneksel iftar yemeği, bu yıl da kulübün bahçesinde düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği öncesi konuşma yapan Mustafa Öktem, Ramazan ayı ve iftarların, insanların birliği ve beraberliği için en güzel vesile olduğunu belirtti. Öktem, "Birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Mübarek Ramazan ayı olması münasebetiyle, dostlarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Maneviyatı böyle güçlü olan bu güzel günlerde iftar yemekleri, tüm insanlığın birliği, beraberliği ve kaynaşması için en güzel vesiledir. Bizlerde iftar yemeğimize icabet eden tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
İftar yemeğine Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve avcılar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler